contactgegevens

Contact

Draaijer Engineering
mobiel nummer: +31 (0) 6 24942463
faxnummer: +31 (0) 848 388988

U kunt ook contact opnemen door middel van dit formulier.

Versturen

Doordat we met een aantal engineers samenwerken houden we de interne administratie zoveel mogelijk digitaal zodat elke engineer op iedere locatie toegang heeft tot alle noodzakelijke documenten. Hierdoor willen we graag de documenten en tekeningen via de e-mail ontvangen. Elk bestandsformaat hierbij is geschikt (dwg, dxf, pdf, doc, odt, enz.) Veelal is het mogelijk om architectentekeningen, besteksdocument en andere informatie digitaal op te vragen.

Indien u geen digitale versie heeft kunt u het bestand ook faxen naar het volgende nummer: +31 (0) 848 388988

In het geval dat er geen digitale versie beschikbaar is kunnen de documenten uiteraard ook via de post verzenden. Let er hierbij op dat bij bepaalde opdrachten er extra kosten in rekening gebracht kunnen worden indien er geen digitale versie beschibaar is. Dit is onder andere het geval bij opdrachten voor bijvoorbeeld warmteverliesberekeningen. Indien u via de post wil versturen kan dit naar het volgende adres worden gestuurd:
Draaijer Engineering
1e Daalsedijk 248
3513 TK Utrecht

Documenten en tekeningen bij voorkeur zoveel mogelijk digitaal.

Het kantooradres is in Utrecht maar we werken voor opdrachtgevers in heel Nederland. Van Leeuwarden tot Maastricht, van Groningen tot Middelburg.

V-card

Met deze V-card kunt u eenvoudig onze contactgegevens aan bijvoorbeeld Outlook toevoegen. Hiermee heeft u direct de juiste contactgegevens van Draaijer Engineering bij de hand.

Bel me terug!

Naam    
Telefoon  
         (graag volledig invullen)

 

Draaijer Engineering